SC EL MEDICA SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai în scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si în scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

SC EL MEDICA SRL va retine datele personale si le va folosi în scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului personal de pe site-ul el-medica.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si în evaluarea produselor si serviciilor oferite.

SC EL MEDICA SRL depune eforturi constante de protejare a informatiilor stocate dar, nu isi asuma responsabilitatea asupra eventualelor pierderi de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Pentru ca experienta dvs. pe site-ul el-medica.ro sa fie completa si pentru a face posibila expedierea si livrarea comenzilor plasate, trebuie sa fiti de acord ca SC EL MEDICA SRL sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004.

SC EL MEDICA SRL poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter-ul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

SC EL MEDICA SRL nu promoveaza SPAM-ul.

Orice utilizator care a furnizat explicit datele sale personale pe site-ul el-medica.ro poate opta pentru stergerea acestora din baza noastra de date printr-o solicitare scrisa trimisa pe adresa comenzi@el-medica.ro.

De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletter-ul el-medica.ro, se pot dezabona utilizând linkul din footer-ul newsletter-ului primit prin email.

În cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele mobilpay.ro.

SC EL MEDICA SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.